Druckansicht der Internetadresse:

Forschungsstelle für Nahrungsmittelqualität

Seite drucken

Publikationen

Jahrgang    2017   2016   2015   2014   2013    alle Jahre

Buch / Monografie

Lebensmittelanalytik und Recht
Hrsg.: Möstl, Markus
Bayreuth : Verlag P.C.O., 2015. - 210 S. . - (Schriften zum Lebensmittelrecht; 35)

Referierte Beiträge in Zeitschriften (begutachtet)

Uraguchi, Shimpei; Tanaka, Nobuhiro; Hofmann, Christian; Abiko, Kaho; Ohkama-Ohtsu, Naoko; Weber, Michael; Kamiya, Takehiro; Sone, Yuka; Nakamura, Ryosuke; Takanezawa, Yasukazu; Kiyono, Masako; Fujiwara, Toru; Clemens, Stephan
Phytochelatin Synthase has Contrasting Effects on Cadmium and Arsenic Accumulation in Rice Grains
In: Plant & Cell Physiology Bd. 58 (2017) Heft 10. - S. 1730-1742
doi:10.1093/pcp/pcx114 ...

Clemens, Stephan; Ma, Jian Feng
Toxic heavy metal and metalloid accumulation in crop plants and foods
In: Annual Review of Plant Biology Bd. 67 (2016) . - S. 489-512
doi:10.1146/annurev-arplant-043015-112301 ...

Kuntz, Sabine; Rudloff, Silvia; Asseburg, Heike; Borsch, Christian; Fröhling, Bettina; Unger, Franziska; Dold, Sebastian; Spengler, Bernhard; Römpp, Andreas; Kunz, Clemens
Uptake and bioavailability of anthocyanins and phenolic acids from grape/blueberry juice and smoothie in vitro and in vivo
In: British Journal of Nutrition Bd. 113 (2015) Heft 07. - S. 1044-1055
doi:10.1017/S0007114515000161 ...

Clemens, Stephan
Zn and Fe biofortification: the right chemical environment for human bioavailability
In: Plant Science Bd. 225 (2014) . - S. 52-57
doi:10.1016/j.plantsci.2014.05.014 ...

Berisha, Arton; Dold, Sebastian; Guenther, Sabine; Desbenoit, Nicolas; Takats, Zoltan; Spengler, Bernhard; Römpp, Andreas
A comprehensive high-resolution mass spectrometry approach for characterization of metabolites by combination of ambient ionization, chromatography and imaging methods
In: Rapid Communications in Mass Spectrometry Bd. 28 (2014) Heft 16. - S. 1779-1791
doi:10.1002/rcm.6960 ...

Möstl, Markus
Rechtliche Anforderungen für den Einsatz funktioneller Inhaltsstoffe im Lebensmittelbereich
In: Zeitschrift für das gesamte Lebensmittelrecht Bd. 2013 (2013) Heft 6. - S. 682-694

Verantwortlich für die Redaktion: Dr. Hanna Schösler

Facebook Twitter Youtube-Kanal Instagram Blog Kontakt